Merkezi Süpürge Sistemi Kurulum Malzemeleri
Buradasınız: Anasayfa / Blog
31 Ağustos 2021, Salı
Merkezi Süpürge Sistemi Kurulum Malzemeleri
Merkezi süpürge sistemi malzemeleri satın aldığınız yere göre kalite olarak değişiklik gösterebilmekte ve kullanacağınız sistemin kalitesini de belirlemektedir. Özellikle tasarımı yani yapılan ev ve iş yerlerinde tercih edilen bu sistemin hem montajı hem de kurulumunda için pek çok parçaya ihtiyaç duyulur. Bu parçaların...
Merkezi Süpürge Sistemi Kurulum Malzemeleri

Merkezi süpürge sistemi malzemeleri satın aldığınız yere göre kalite olarak değişiklik gösterebilmekte ve kullanacağınız sistemin kalitesini de belirlemektedir. Özellikle tasarımı yani yapılan ev ve iş yerlerinde tercih edilen bu sistemin hem montajı hem de kurulumunda için pek çok parçaya ihtiyaç duyulur. Bu parçaların içerinde kurulum aşamasında yer alan bütün ürünler araştırılmalı ve iyi bir inceleme sonucunda satın alınmalıdır. Kurulum aşamasında kullanılan bu ürünler hortum, filtre emici başlık, boru gibi genel süpürge parçalarından oluşmaktadır. Bunun yanı sıra merkezi süpürge sistemi için priz çerçevesi, priz uzatma aparatı, maşon, geniş açılı çatal gibi daha birçok ürüne ihtiyaç duyulur. Bu ürünler arasında özellikle priz çerçevesinin rengini evinize uygun seçerek bir ahenk yakalayabilmeniz de mümkündür.

Üstelik bu ürünlerin kendilerine has bazı özellikleri olabilmektedir. Örneğin merkezi süpürge sistemi hortum açısından bir görüntü kirliliği yaratmaz. Yani bu sistemde kendi içine toplanan bir hortum görebiliriz. Bu hortumu temizlik yapmak istediğiniz zaman prizin içerisinden çekebilir ve kolayca temizliğinize başlayabilirsiniz. Bu aynı zamanda büyük bir yer tasarrufudur. Temizliğiniz bitince tekrar hortumu prizin içine saklayabilirsiniz.

Merkezi Süpürge Sistemi Kurulumu

Merkezi süpürge sistemi kurulumu yapılırken kurulum yapılacak mekânın yeni veya eski olması önem teşkil etmez. Çünkü her ikisi için de mevcut bir kurulum sistemi vardır. Kuruluma ana gövde seçimi ile başlanmalıdır ve sistemin kurulacağı mekânın büyüklüğüne göre karar verilir. Ana ünite seçimi için vakumlanacak zeminin malzemesi bile önemlidir. Bu aşama sonrasında ana ünite için yer seçimi yapılmalıdır ve kurulum esnasında yer çekiminden faydalanmak her zaman önemlidir. Tam olarak bu nedenle ana ünite için en doğru yer bodruma yakın olan bir alandır. Merkezi süpürge sistemi malzemeleri ile paralel olarak yapılacak bu kurulumda titiz davranılmalıdır. Egzoz hattı kurulumu ise ana ünite ile arasında 5 metre olacak şekilde konumlandırılır.

Altyapı oluşturulurken sistemin duvar içi kurulumu sade ve dolambaçsız bir şekilde halledilir. Bu işlem bölme, kesme ve yapıştırma gibi işlemler ile sonlandırılır. Baştan aşağı bir temizlik ve kolay kullanım için priz yerlerini tespit etmek önemlidir. Merkezi süpürge sistemi prizleri için yer tespiti yapılırken hotum boyu da hesaplanır ve yer bu şekilde tespit edilir. Bu işlemden sonra akım kablolarının tesisatına başlanır. Bu aşamada hortum üzerinde bulunan düğmeler aracılığı ile açma kapama iletimini sağlayacak kabloların tesisatı yapılmaktadır. Bu aşamada zayıf akım mevcut olduğu için ekstra bir dikkat söz konusu değildir. Son olarak gövdenin takılması ve sistem kontrolü aşamasına gelinir. Ana gövde yerine yerleştirilir ve son bağlantı da sabitlenir. Sistem mutlaka kontrol edilir ve bunun sonucunda teslim yapılır.

Merkezi Süpürge Sistemi Maliyeti

Aslında sistemin sağladığı bütün faydaları bakıldığı zaman merkezi süpürge sistemi malzemeleri için harcanan para terazinin hafif olan tarafıdır. Anlaştığınız firmanın kurulumunu yaptığı ve malzemelerin teminini yaptığı bu işte fiyatlar da malzemelere göre tespit edilmektedir. Şöyle bir detay daha vardır ki bir binada birden çok kullanıcı bu sistemin kurulumu için talepte bulunabilir. Bu nedenle kurulumu yapılacak binaya getirilecek merkezi süpürge sistemi hortum fiyatı buna göre belirlenir. Bunların yanı sıra fiyatı etkileyen birçok etmen daha vardır. Binanın eski veya yeni oluşu bu sistemin kurulumu için ödenecek parayı belirleyebilir. Ayrıca kurulumda kaç priz kullanılacağı, ana ünitenin gücü de ödemeniz gereken tutarı etkilemektedir. Çalışacağınız firmayı belirledikten sonra fiyat konusunda bilgi alabilir ve kurulum için yardımcı olmalarını talep edebilirsiniz. Merkezi süpürge sistemi düşünüyorsanız Vackon merkezi süpürge sistemi malzemeleri konusunda fiyat bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca Vackon, size kurulum konusunda da yardımcı olacaktır. Firma ile iletişime geçerek merkezi süpürge sistemi sahibi olabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam ve gürültüsüz bir ortam için hemen harekete geçmelisiniz.

Etiketler
Merkezi süpürge sistemi malzemeleri
Merkezi süpürge sistemi prizleri
Merkezi Süpürge Sistemi Kurulumu
merkezi süpürge sistemi hortum
Merkezi süpürge sistemi
vackon
vackon merkezi sistem
vackon merkezi sistem süpürge
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın