Retraflex Merkezi Süpürge Sistemi
Buradasınız: Anasayfa / Blog
7 Eylül 2021, Salı
Retraflex Merkezi Süpürge Sistemi
Peşinde uzun hortumlarla gezme devrine bu şekilde son verebilirsiniz. Hem ağır elektrikli süpürgeler hem de uzun hortumları peşinizde sürükleyerek temizlik yapmak zorunda değilsiniz. Tam tersine bir duvarın içinden ihtiyacınız ne kadarsa hortumu o uzunlukta çekerek temizliğinizi yapabilirsiniz.
Retraflex Merkezi Süpürge Sistemi

Merkezi Süpürge Sistemi Retraflex nedir?

Sorusuna cevap vererek bu sistem hakkında bilgi sahibi olmaya başlayabiliriz. Retraflex devrim niteliği taşıyan bir hortum sistemine sahip merkezi süpürge sistemine dahil bir sistemdir. Vackon Merkezi Süpürge Sistemleri olarak yenilikçi ev teknolojilerine verdiğimiz değer kapsamında Retraflex çalışmasını da bünyemizde bulundurmaktayız. Peşinde uzun hortumlarla gezme devrine bu şekilde son verebilirsiniz. Hem ağır elektrikli süpürgeler hem de uzun hortumları peşinizde sürükleyerek temizlik yapmak zorunda değilsiniz. Tam tersine bir duvarın içinden ihtiyacınız ne kadarsa hortumu o uzunlukta çekerek temizliğinizi yapabilirsiniz. Sistemin kullanımı da sanılanın aksine zor değil. Sistemi bir kere kavrarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta sistemi kullanmaya başlayınca bugüne kadar bu sistemi neden keşfetmediğinizi düşüneceksiniz. Hem temizliğinizi kolay yapabileceğiniz hem de yerden tasarruf edebileceğiniz bu sistem sayesinde artık çok rahat edeceksiniz.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi merkezi süpürge sistemi hortumu başka hiçbir şeye ihtiyaç duyulmadan rahatlıkla duvarın içinden çekebileceğiniz ve temizleyeceğiniz mesafe ne kadar uzaksa ona göre hortumun uzunluğunu belirleyebileceğiniz bir sistem. Hal böyle olunca sistemin pek çok özelliğinin yararımıza olduğunu görmek de mümkün. En büyük kolaylık da merkezi süpürge sistemi vakum hortumu aracılığı ile yaşanıyor. Evimizin içinde uzunca bir hortumu arkamızda dolaştırmak zorunda kalmıyoruz. Her şey biz temizlik yaparken otomatik olarak algılanıyor ve biz çok da zahmete girmeden her şeyin kendi başına halloluşunu hayranlıkla izliyoruz. Sistemin çalışma şekli ve faydaları da bilmemiz gerekenler arasında. Bu iki sorunun cevabı bu sisteme neden sahip olmamız gerektiğinin cevabını verecek.

Retraflex Sistemi Nasıl Çalışır?

Öncelikle Retraflex merkezi süpürge sistemi çalıştırılmadan önce temizleyeceğiniz yerin sisteme ne kadar uzak olduğuna ve ihtiyacınız olan hortumun uzunluğunun ne kadar olması gerektiğine karar verin. Daha sonra hortumu bulunduğu yerden çekin ve çektiğiniz hortumu temizlik yapabilmek için eklenti aracılığı ile bağlayın. Bu aşamadan hemen sonrasında sistemi çalıştırmanız gerekecek. Sistemi çalıştırmak için hortumun uzunluğunu ayarlayın ve ayarladığınız bu uzunluğun bozulmaması için sistemi kilitleyin. Bu kilitleme işlemi için merkezi sistemde yer alan siyah kolu çekmeniz gerekecek. Bu aşamadan sonra artık istediğiniz yeri rahatlıkla temizleyebilmek için hazırsınız. Ayarlamış olduğunuz uzunluk ile temizlemekte başlayabilirsiniz.

Ayarladığınız bu uzunluk temizleyeceğiniz yerlere yetmezse kilitlediğiniz siyah kolu açarak hortumun boyu biraz daha uzatmanı mümkün. Ayrıca temizliğinizi yapıp bitirdikten sonra sistemi tekrar kapatmanız gerekecek. Bu kapatma işlemini gerçekleştirmek için ise yapmanız gereken ilk şey, siyah kol ile kilitlemiş olduğunuz sistemi tekrar açmak. Siyah kolu çekin ve kilidi açın. Kilit açıldıktan sonra hortumu tekrar eski yerine yerleştirmeniz gerekiyor. Hortumu yerine yerleştirmek çok basit. Hortumun açık kısmını elinizle kapatın ve sistemin hortumu geri çekmesini bekleyin. Hortum tamamen geri çekildikten sonra sistem çalışmasını durdurmak için kapağı kapatın. İşte sistemi çalıştırmak da durdurmak da bu kadar basit ve zahmetsiz. Bu işlemler sonucunda temizliğinizi de yaptığınıza göre yorgunluk kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Retraflex Sisteminin Faydaları

Öncelikle bu sistem sizi temizlik yaparken çektiğiniz bel ağrılarından kurtaracak. Çünkü Retraflex merkezi süpürge sistemi ile duvara gizlenmiş olan hortum sizi ağır elektrik süpürgelerini peşinizde sürüklemekten kurtarıyor. Hafif bir hortum yardımı ile bütün işinizi hallediyorsunuz. Bunun yanı sıra kullanımı oldukça basit olan bu sistem emiş gücü ile kendi kendine borunun içine gizlenerek odalarınızda yer kaplamıyor ve görüntü kirliliğini engelliyor. Peşinizde sürüklemek zorunda olmadığınız bir süpürge olmayınca temizlik işlemini çok daha hızlı bir şekilde hallediyorsunuz. Ayrıca sadece ihtiyacınız olan hortum uzunluğu ile temizlik yaparken ayaklarınıza dolanan bir hortum ile başınız belada değil. Bunların yanı sıra evinizin pek çok noktasında hortum giriş çıkışları bulunduğu için odalarınızın arasında gezinen hortumlara son veriyorsunuz ve odanın içinde bulunan en ufak kirleri bile anında temizleyebiliyorsunuz. Böyle bir sistemin daha sayılabilecek pek çok faydası var ve insan hayatını gerçekten fazlasıyla kolaylaştırıyor. Siz de gelişen teknolojiye ayak uydurabilir ve Vackon merkezi süpürge sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Etiketler
Retraflex nedir
Retraflex Sisteminin Faydaları
Retraflex merkezi süpürge sistemi
merkezi süpürge sistemi hortumu
Retraflex Sistemi Nasıl Çalışır?
Merkezi Süpürge Sistemleri
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın