Merkezi Süpürge Sistemi Modelleri
Buradasınız: Anasayfa / Blog
21 Eylül 2021, Salı
Merkezi Süpürge Sistemi Modelleri
Merkezi süpürge sistemi modelleri sayesinde artık temizlik yapmak son derece kolay hale gelmiştir. Merkezi süpürgeler sayesinde hem çok daha kaliteli bir temizlik yapabilirsiniz...
Merkezi Süpürge Sistemi Modelleri

Merkezi süpürge sistemi modelleri sayesinde artık temizlik yapmak son derece kolay hale gelmiştir. Merkezi süpürgeler sayesinde hem çok daha kaliteli bir temizlik yapabilirsiniz, hem de daha pratik olacağından dolayı hızlı bir şekilde işinizi bitirebilirsiniz. Merkezi süpürge sistemi modelleri evinize en uygun olacak şekilde seçilmektedir. Kimi sistemlerde hortumlar direkt olarak duvar içerisine yerleştirilirken, kimi sistemlerde de yapılan prizlere hortum takılması sonucu temizlik yapma olanağı sağlanmaktadır. Her ikisi için de hortum uçlarına aparat takılarak süpürme işlemleri gerçekleştirilir.

Merkezi vakum sistemi olarak da bilinen bu süpürgelerin tesisatları basit bir şekilde gerçekleştirilerek evinize yerleştirilir temelinde duvarlar içerisinden geçen borular sayesinde bu sistem kurulur. Su ve elektrik ile tesisat işlemleri gerçekleştirilir. Bu borular sayesinde ev dışarısına takılacak güç kaynağı ve süpürülenlerin içinde birikeceği haznenin odalarla bağlantısı kurulur. Her oda için 1 priz yerleştirilerek evin içindeki her yerin rahat bir şekilde temizlenmesi sağlanır.

Merkezi süpürge sistemlerinde hem kuru hem de ıslak bir şekilde temizlik yapmanıza olanak sağlayan modeller bulunmaktadır. Bu sayede de evinize, eşyalarınıza derinlemesine hijyen sağlayabilirsiniz. Sistemin güç kaynağı ve haznesi ev içerisine değil, kullanım alanı dışında bir yere yerleştiriliyor olduğundan dolayı da bu sistemi rahatlıkla evinizde kullanabilirsiniz.

Merkezi Süpürge Sistemi Faydaları

Merkezi süpürge sistemleri yalnızca, sinema, otel, toplantı salonu, hastane gibi yerlerde değil, artık son zamanlarda yaygın olarak evlerde kullanılmaya başlanmıştır. Siz de rahat bir temizliğin tadını çıkarmak için evinize merkezi süpürge sistemi taktırabilirsiniz. Merkezi süpürge sistemlerinin en önemli özelliğinin kesinlikle en hijyenik yöntem olduğu rahatlıkla söylenebilir. Kanıtlanmış çeşitli özellikleri tercih edilmesi için son derce yeterlidir.

Normal süpürgeler yeterince tozu çekemez, aksine etrafa dağıtır. Ayrıca bakteri oluşumuna neden oldukları da bilinen bir sorundur. Merkezi süpürge sistemleri ev içerisinde hiçbir şekilde toz bırakmaz, tüm tozlar ana üniteye aktarılır. Evin havasının temizlenmesine yardımcı olduğu da bilinmektedir. Hiçbir şekilde mayt ya da bakteri oluşumuna neden olmaz, bu oluşumları engelleyebilmektedir. Bu sayede alerjik durumlar ortadan kalkacaktır.

Merkezi süpürgeler son derece sessiz çalışmaktadır. Sessiz çalışması oldukça güzel bir avantajdır. Bu sayede de bebeğiniz uyurken bile temizlik yapabilirsiniz. Gelecek olan ses sadece vakum sesi olacaktır ki bu da çok sessizdir. Süpürge sisteminin bir diğer faydası ise arkanızdan süpürge çekiştirmek zorunda olmamanızdır. Duvara yerleştirilen prizlerden çekeceğiniz hortumlar sayesinde çok daha rahat ve de hızlı bir şekilde temizlik işlemlerinizi bitirebilirsiniz.

Merkezi Süpürge Sistemi Fiyatları

Merkezi süpürge sistemi fiyatları değişiklik gösterecek olsa da bütçenizi sarsmayacağından emin olabilirsiniz. Süpürge fiyatları, modellere, evinizin boyutuna bağlı olarak kurulacak su ve elektrik tesisatı sistemlerine ve bazı farklı durumlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Elbette ki normal süpürgelere göre fiyatları çok yüksek olabilir. Ancak bu sistemlerin uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor olmasından çok daha avantajlıdır. Diğer türlü olduğu zaman elektrik süpürgelerinin ortalama 2-3 yıllık ömürleri bulunmaktadır.

Merkezi süpürgeler oldukça yaygınlaşmış olmasından dolayı artık bilinen ve de daha güvenilir olduğu kanıtlanan ürünler olmuştur. Yaygınlaşması sayesinde de fiyatları daha makul olmaya başlamıştır. Artık yeni yapılan binaların merkezi süpürge sistemi kurularak inşaatları tamamlanmaya başlamıştır. Elbette ki yapılı evlere de kurulabilen bu sistem direkt olarak inşa aşamasındayken kurulumu çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bu sayede de fiyatları daha uygun olacaktır.

Merkezi süpürge sistemlerinin kurulumları birçok aşamadan oluşmaktadır. Bu nedenle de aşamaların evinize göre nasıl gerçekleştirileceği, ne kadar sürede bitirileceği, hangi model kullanılacağı gibi çeşitli durumlar söz konusu olduğundan net bir fiyat verilmesi şu an için mümkün değildir. Detaylı bilgi almak için Vackon sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak eviniz için süpürge sistemi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın