Merkezi Süpürge Sistemi Nerede Kullanılır
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Ekim 2021, Salı
Merkezi Süpürge Sistemi Nerede Kullanılır
Merkezi süpürge sistemi nerede kullanılır sorusuna birçok alanı cevap olarak sunabiliriz. Bu sistem tek bir merkezden idare edilmektedir. Bu sistemin bir diğer adı olan merkezi vakum sisteminin adından da anlaşılabileceği...
Merkezi Süpürge Sistemi Nerede Kullanılır

Merkezi süpürge sistemi nerede kullanılır sorusuna birçok alanı cevap olarak sunabiliriz. Bu sistem tek bir merkezden idare edilmektedir. Bu sistemin bir diğer adı olan merkezi vakum sisteminin adından da anlaşılabileceği gibi kiler, depo, yaşam alanı, garaj gibi alanlarına veya kullanılabilen alanların rahatlıkla monte edilebilmektedir. Üstelik evlerimizde var olan süpürge, mikser gibi ürünlerin radyasyon yaydığı bilinmektedir fakat bu merkezi süpürge sistemi radyasyon yaymaz. Üstelik bu sistemler olabildiğince de sessizdir. Evdekilere veya çevreye rahatsızlık vermez ve gürültü kirliliği oluşturmaz. Özellikle toza alerjisi olan ve toz konusunda daha hassas olan kişiler bu sistemi tercih edebilirler. Evin içindeki hava kalitesi bu sistem sayesinde artmaktadır. Merkezi sistem eski elektrik süpürgelerinden farklı olarak temizliği çok farklı ve çok daha yeni bir bakış açısı getirmektedir.

Eve yapılabilecek bir yatırım varsa bu kesinlikle yeni nesil süpürge sistemidir. Evinizde kullanacağınız bu sistem düşük güç tüketimi ve yüksek emiş gücü sayesinde elektrikten tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Bu sisteminin bir diğer özelliği ise uzun ömürlü olmasıdır. Ayrıca bu yeni nesil temizlik anlayışına ayak uydurmanız halinde arkanızda ağır makineleri taşımanız gerekmez.  Bulunduğunuz mekân neresi olursa olsun yanınızda sadece hortum ve boru setinden yararlanarak temizliğinizi yapabilirsiniz. Merkezi süpürge sistemi, kablolu ve kablosuz el setlerinden oluşmaktadır. Kablolu bağlantı ile hortumu prize taktığınız an sistem çalışır ve hortumun prizden çıkarılması ile sistem otomatik olarak kapanır. Kablosuz el seti ile set üzerinde bulunan tuşlar sayesinde her türlü kontrolü sağlayabilirsiniz ve bu seti kullanırken herhangi bir hortuma ihtiyacınız yoktur.

Merkezi Süpürge Sistemi Nasıl Çalışır?

Bu sistem temas ettiği her alanı kir ve tozdan arındırmaktadır. Bu merkezi sistem aracılığı ile alerjilerin tamamını hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Ayrıca bu sistemi kullanmaya kullanacağınız mekânın duvarına monte etmekle başlayabilirsiniz. Bir sürü insanın girip çıktığı kalabalık alanlarda bu sistem çokça tercih edilebilir. Merkezi süpürge sistemi cami için oldukça idealdir ve kalabalık bir alanın sürekli temiz tutulmasını sağlayabilir. Bu sistemin boruları iç duvarlara, tavan arasına veya bodruma döşenebilir. Tesisat kanalları duvar soketlerini güç ünitesine bağlamakla görevlidir. Konumlandırılan her soket 25-30 metrekare alanın temizlenmesini sağlar. Güç ünitesi yaşam alanından uzak bir yere monte edilir. Bu anlamda kullanılan yenilikçi aksesuarlar daha rahat temizlik imkânı sunar. Ayrıca farklı yüzeylerin temizlenmesini sağlayan farklı aparatları vardır ve son olarak havanın dışarı çıkmasını sağlayan bir sisteme de sahiptir.

Merkezi süpürge Sisteminin Faydaları

Kapalı ortamlarda hastalığa sebep olan şey havada asılı kalan tozların 4-6 saat içerisinde yer ile temas etmesidir. Kapalı ortamlarda bunu önlemek için sürekli bir temizliğe ihtiyaç vardır ve bu sistem ile zahmetsiz bir şekilde temizlik yapılabilir. Tabii ki kalabalık alanların veya sürekli insanların girip çıktığı alanları temizliğiniz de hızlıca ve sürekli yapılması gerekir. Örneğin merkezi süpürge sistemi otel için kullanıldığında hem temizlik sürekli hem de zahmetsiz hale gelmektedir. Böylece otelin hijyenik olduğu kanıtlanır ve müşteriler tarafından çok daha fazla tercih edilir. Sağlıklı bir yaşam için aldığı havayı filtreleyerek tekrar bizimle buluşturulan bu sistem kullanılmalıdır. Ayrıca temizlik yaparken keyifli bir şekilde müzik dinleyebilir ve işi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Çünkü bu sistem oldukça sessiz çalışmaktadır. Bunların yanı sıra temizlik yaparken arkanızda ağır bir süpürge dolaştırmaya ve sonrasında bel ağrısı çekmeye de bir son vermiş olacaksınız. Yani sağlığınızı tehlikeye atmamanın yanı sıra etrafınızda astım gibi hastalıkları olan kişiler için de sıkıntısız bir ortam yaratacaksınız. Vackon merkezi süpürge sistemleri çok daha sağlıklı bir yaşam için sizleri bekliyor. Sistem hakkında detaylı bilgi alabilmek ve fiyat konusunda fikir sahibi olmak için firma ile iletişime geçebilir ve çok daha sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz.

Etiketler
Merkezi Süpürge Sistemi Nasıl Çalışır?
Merkezi süpürge Sisteminin Faydaları
merkezi süpürge sistemleri
merkezi süpürge sistemi otel için
Merkezi süpürge sistemi cami için
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın